loading...
جدید ترین اخبار از سراسر وب
الهام بازدید : 45 پنجشنبه 06 شهریور 1393 نظرات (0)

* از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .
* گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).

*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ).
* کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.

* برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.
* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.

تک ناز

اخبار مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ کتلت گوشت کوبیده با تزئین‌های زیبا

آموزش تهیه کتلت برنجی با پیش غذای باباقانوش

کتلت گوشت ( پخت سریع و آسان ) + تصاویر

طرز تهیه کتلت کدو ( غذایی متفاوت با کدو

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2053
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 91
  • بازدید امروز : 23
  • باردید دیروز : 486
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 23
  • بازدید ماه : 6,163
  • بازدید سال : 30,884
  • بازدید کلی : 413,739
  • کدهای اختصاصی