loading...
جدید ترین اخبار از سراسر وب
الهام بازدید : 22 شنبه 08 شهریور 1393 نظرات (0)

http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2014/01/1558531_705641459466947_632993103_n.jpg

برای مشاهده آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…

غذای خوشمزه را در مراسم و میهمانی‌های رسمی، در راس برنامه‌هایتان قرار دهید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
مرغ: یک کیلو‌گرم
برنج: ۵۰۰ گرم
ماست: ۳۰۰ گرم
زعفران: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پیاز بزرگ: ۲ عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد، فقط زرده
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
• ابتدا برنج را در نمک زیاد به مدت ۲ ساعت خیس کنید، سپس آن را درون صافی بریزید تا آب آن خارج شود.• پیازها را خرد کرده و درون روغن آنقدر سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.• مرغ‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید، پوست آن‌ها را درآورید و همراه با پیازها تا حدی سرخ کنید که رنگ آن تغییر کند.

• به مخلوط فوق،‌ مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کرده، و بگذارید تا آرام بپزد. در صورت نیاز آب آن را اضافه کنید. وقتی مرغ‌ها کاملا پخته شدند، استخوان‌های آن‌ها را درآورید.

• ماست را هم بزنید تا روان شوند.

زعفران را در نصف پیمانه آب داغ بریزید تا رنگ بیاندازد.

• نمک و فلفل و زعفران و روغن را به ماست اضافه کنید و خیلی خوب آن‌ها را هم بزنید.

• چند لیوان آب در یک قابلمه بریزید و آن را جوش آورید، سپس برنج را درون آن بریزید و آنقدر آن را حرارت دهید تا قد بکشد وکمی نرم شود.

• برنج را مجدد از صافی رد کنید.

• چند قاشق روغن و چند قاشق ماست را با هم مخلوط کنید و درون یک قابلمه نچسب بریزید،‌ یک لایه نازک برنج به آن اضافه کنید و با استفاده از پشت قاشق روی آن را صاف کنید.

• یک لایه مرغ و به دنبال آن یک لایه دیگر برنج بریزید سپس روی برنج را صاف کنید و روی آن چند قاشق دیگر مخلوط ماست بریزید و آن را پخش کنید.

• روش فوق را آنقدر تکرار کنید تا کل مواد تمام شود.

• مقداری روغن روی آن‌ها بریزید، درب ظرف را بگذارید و آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

• ظرف را به درون فر، که ازقبل روی حرارت ۲۵۰ درجه فارنهایت از پیش گرم شده،‌ به مدت ۲ – ۱/۳۰ ساعت حرارت دهید. توجه داشته باشید هر چه زمان پخت بیشتر باشد، ته دیگ آن ضخیم‌تر خواهد شد.

• وقتی پخت، درب آن را بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

• ظرف بزرگی بر روی دهانه قابلمه به طور وارونه قرار دهید و ته چین آماده شده را درون آن برگردانید.

• کل مواد همراه با ته‌دیگ روی آن باید به صورت یک تیکه داخل ظرف بزرگ برگردد.

• در صورت تمایل می‌توانید روی ته‌چین مرغ را با مقداری زرشک تزیین کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2053
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 49
  • آی پی دیروز : 57
  • بازدید امروز : 80
  • باردید دیروز : 96
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,350
  • بازدید ماه : 5,504
  • بازدید سال : 30,225
  • بازدید کلی : 413,080
  • کدهای اختصاصی