طرز تهیه:
روغن را داخل یک تابه 4 لیتری روی حرارت با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) برسانید.
در این زمان، پودر بیسکوییت، آب، تخم مرغ، شکر و دارچین را مخلوط کنید و با سیب ها ترکیب کنید.
خمیر را به وسیله قاشق غذاخوری به صورت دسته ای داخل رو غن داغ بریزید و هرکدام را به مدت 2-3 دقیقه داخل روغن تفت دهید و گاهی شیرینی را داخل روغن بچرخانید تا طلایی و برشته شوند.
به وسیله یک کفگیر سوراخ دار آهنی شیرینی ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
طرز تهیه رویه:
این شیرینی را میتوان با دو نوع رویه تهیه کرد.
اگر از پوشش شکر و دارچین استفاده می کنید، شیرینی ها را روی مخلوط شکر و دارچین بفلتانید و سرو نمایید و اگر از پوشش لعابی استفاده می کنید، شما باید اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند و بعد داخل مخلوط شیر و شکر بغلتانید و بگذارید خنک شوند و سرو نمایید.
نکته:
از این مقدار مواد اولیه حدودا 24 عدد شیرینی بدست می آید.