loading...
جدید ترین اخبار از سراسر وب
الهام بازدید : 43 جمعه 07 شهریور 1393 نظرات (0)


طرز تهیه:


روغن را داخل یک تابه 4 لیتری روی حرارت با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) برسانید.
در این زمان، پودر بیسکوییت، آب، تخم مرغ، شکر و دارچین را مخلوط کنید و با سیب ها ترکیب کنید.
خمیر را به وسیله قاشق غذاخوری به صورت دسته ای داخل رو غن داغ بریزید و هرکدام را به مدت 2-3 دقیقه داخل روغن تفت دهید و گاهی شیرینی را داخل روغن بچرخانید تا طلایی و برشته شوند.
به وسیله یک کفگیر سوراخ دار آهنی شیرینی ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.

طرز تهیه رویه:


این شیرینی را میتوان با دو نوع رویه تهیه کرد.
اگر از پوشش شکر و دارچین استفاده می کنید، شیرینی ها را روی مخلوط شکر و دارچین بفلتانید و سرو نمایید و اگر از پوشش لعابی استفاده می کنید، شما باید اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند و بعد داخل مخلوط شیر و شکر بغلتانید و بگذارید خنک شوند و سرو نمایید.


نکته:


از این مقدار مواد اولیه حدودا 24 عدد شیرینی بدست می آید.
شیرینی سیب دارچینی با دو نوع رویه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2053
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 91
  • بازدید امروز : 190
  • باردید دیروز : 486
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 190
  • بازدید ماه : 6,330
  • بازدید سال : 31,051
  • بازدید کلی : 413,906
  • کدهای اختصاصی