loading...
جدید ترین اخبار از سراسر وب
الهام بازدید : 27 دوشنبه 05 آبان 1393 نظرات (0)

طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

خبر : 55126

vakonesh.com   840b7d3664bc44e8ad914c075159d4461 طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
آب
۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
 نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو  ۲۰ گرم

طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.

عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.
ارزش غذایی در یک پرس

 انرژی  ۱۴۲ کالری
پروتئین ۵ گرم
چربی 5.8 گرم
کربوهیدرات 18.4 گرم
کلسیم ۱۷ میلیگرم
آهن 1.53 میلیگرم
فسفر ۸۹ میلیگرم
روی ۱ میلیگرم
سدیم ۵۲۶ میلیگرم
ویتامین آ ۲۳۱ IU
تیامین 0.8 میلیگرم
ریبوفلاوین 0.06 میلیگرم
نیاسین 0.78 میلیگرم
ویتامین ث ۱ میلیگرم

نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
* به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2053
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 91
  • بازدید امروز : 57
  • باردید دیروز : 486
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 57
  • بازدید ماه : 6,197
  • بازدید سال : 30,918
  • بازدید کلی : 413,773
  • کدهای اختصاصی