loading...
جدید ترین اخبار از سراسر وب
الهام بازدید : 50 دوشنبه 14 مهر 1393 نظرات (0)

دکتر مرتضی صفوی گفت:ذرت یكی از غلاتی است كه ارزش غذایی آن از گندم كمتر و از برنج بیشتر است.رنگ زرد ذرت به علت داشتن زیاگزانتین است.
وی گفت:ذرت از اسید‌های چرب غیر اشباع مانند استئاریك،اولئیك، لینولئیك و آراشیدونیك تشكیل شده است و روغن ذرت یكی از بهترین روغن‌ها است كه كمتر كلسترول را افزایش می‌دهد.
این متخصص تغذیه افزود:كاكل ذرت به دلیل داشتن پتاسیم بالا برای لاغر شدن،رماتیسم و آرتروز مفید است و قدرت دفع سنگ‌های ادراری را دارد.
وی گفت:كاكل ذرت به دلیل اینكه رحم را تحریك می‌كند باید از مصرف آن در دوران شیردهی و بارداری خودداری شود.
صفوی اضافه كرد:دم كرده كاكل ذرت ادرار آور و آرام كننده دستگاه ادراری است و درد و ناراحتی‌های دستگاه ادراری را تسكین می‌دهد و برای از بین بردن سنگ مثانه،‌التهاب و درد مثانه مفید است.به غیر از كاكل ذرت از برگ،ریشه و ساقه بلال نیز استفاده طبی می‌شود.
 
 

منبع

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2053
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 28
  • آی پی دیروز : 91
  • بازدید امروز : 438
  • باردید دیروز : 486
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 438
  • بازدید ماه : 6,578
  • بازدید سال : 31,299
  • بازدید کلی : 414,154
  • کدهای اختصاصی